OM BORUM

BORUM Byggerådgivning er en uafhængig byggerådgivnings virksomhed. Vores værdier om uvildig rådgivning af højest mulige kvalitet, er en naturlig del af samarbejdet med vore kunder.  Vi er stolte af være eksperter.

BORUM Byggerådgivning er tovholder på byggesager af enhver størrelse. Vi er glade for at være uafhængige, så vi sikrer dig den bedst mulige løsning på din byggesag, til den rigtige pris. Vi har mange års erfaring med byggerådgivning, og alle medarbejdere er højtuddannede eksperter. Den ekspertise vi ikke har på kontoret, finder vi i vort store netværk af konsulenter.

Vi gør os altid umage, vi er grundige og respekter kundernes ønsker om kvalitet og overholdelse af tidsplaner. Vi sætter vidensdeling højt, såvel internt som eksternt, derfor har vi altid en åben og saglig dialog med vores kunder. Vi evaluerer, reviderer og kommunikerer løbende vores sager, derfor vedbliver vi med at have et meget højt fagligt niveau, som gavner vores kunder.

Byggeregulativer, love osv. bliver konstant revideret og optimeret. Vi holder os løbende opdaterede, og overholder naturligvis love og regler, men også de love der er for uvildig byggerådgivning. Vi dokumenterer alle sager i alle faser, og vores kunder har fuld adgang til dokumentationen under hele sagen. Det sikrer kunderne kvalitet i rådgivningen, og et højt fagligt udbytte af byggesagen for alle parter.

Vi har respekt for vores kunder!