MILJØ

BORUM Byggerådgivning vælger den rigtige løsning for dig og for miljøet

energimrk

BORUM Byggerådgivning har som en del af vores værdier, at vi vil vælge de mest miljørigtige løsninger, der er mulige indenfor en budgetramme. Derfor er vi glade for at flere og flere bygherrer vælger at se på miljøet, udover prisen, når de vælger løsninger til renoveringer eller nybyggerier.

Vi oplever ofte at prisen på en ombygning med efterisolering af ydervægge, loft og evt. nye vinduer eller tag, svarer til at den energibesparelse, som kan opnås over en rimelig finansieringsperiode på et byggeriet.

Energi bliver dyrere og dyrere, derfor er det naturligt at se på miljøvenlige løsninger. Samtidig får I sat jeres personlige præg på jeres bolig, og i øger husets værdi betydeligt.

Ofte hører vi at kunder har gået med tankerne om en energibesparende ombygning længe, men tøver fordi det virker uoverskueligt. Borum Byggerådgivning kan hjælpe med at give jer sikkerhed og tryghed i planlægningsfasen, og under hele byggeriet. Vi rådgiver jer om mulighederne, og omkring jeres mulige besparelser, men har naturligvis hele tiden øje for hvad det præcis koster jer at renovere eller bygge nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.